24.04.2024

    Inici arrow Contactar

Menú

Login
Contactar

COL·LEGI OFICIAL DE PROTÈTICS
DENTALS DE CATALUNYA
Provença, 337, 3r. 1a.
08037 Barcelona
Tel. 93 457 64 99
Fax. 93 458 43 28

http://www.copdec.es
http://www.copdec.cat
e-mail: copdec@copdec.es
e-mail: copdec@copdec.cat


 

Envia un missatge al contacte:
De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat del COL·LEGI OFICIAL DE PROTÈTICS DENTALS DE CATALUNYA amb CIF Q5856247A i domicili social situat al carrer PROVENÇA , 337 3r. 1a. 08037, BARCELONA, amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, el COL·LEGI OFICIAL DE PROTÈTICS DENTALS DE CATALUNYA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

L'informem que el tractament de les seves dades està legitimat pel seu consentiment.

El COL·LEGI OFICIAL DE PROTÈTICS DENTALS DE CATALUNYA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que el COL·LEGI OFICIAL DE PROTÈTICS DENTALS DE CATALUNYA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquestes es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic copdec@copdec.es.

Política de Privacitat

A la vegada, l'informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu dpo.cliente@conversia.es.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació explícita d'aquesta clàusula.

COPDEC, c/ Provença, 337, 3er. 1a. (08037) BARCELONA.                               Aviso legal y política de privacidadPolítica xarxes socials
España. Tel. 93 457 64 99 Fax. 93 458 43 28                                                     
copdec@copdec.es                                            

POLITICA DE COOKIES. Este sitio web utiliza cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberán tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web.
Aceptar
Cómo configurar